1. Ejeroplysninger


Nyborgvej 307
5220 og Odense SØ
Danmark
CVR.: 36279974

Email: kontakt@finanstjenesten.dk

2. Finanstjenesten anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Se Cookiehandtering

4. Formål med cookies på finanstjenesten.dk:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • google.com
  • facebook.com
  • adservice.com

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. Nødvendige Cookies (2)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
XSRF-TOKEN finanstjenesten.dk Sikkerhed 28 dage https
laravel_session finanstjenesten.dk Sikkerhed 28 dage https

8. Cookies for statistik (2)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_pk_ses.1.1256 finanstjenesten.dk Statistik 28 dage https
_pk_id.1.1256 finanstjenesten.dk Statistik 28 dage https