Hvad driver os?Finanstjenesten giver den danske befolkning og virksomheder overblik over og indsigt i alle livets finansielle beslutninger.


Finanstjenesten er fokuseret på at hjælpe folk til til et rigere liv gennem bred og specifik viden om finansielle produkter, således at de er bedre rustet til at træffe de rette beslutninger for dem selv og deres familie.
Når det kommer til valg af boliglån, kreditkort, forbrugslån, lønkonto eller lignende, træffes beslutningen ofte uden viden om de detaljer, der er afgørende for en god handel. Dette tilsigter Finanstjenesten at ændre ved at udvikle brugervenlige online værktøjer samt frembringe viden og information der ikke er tilgængelige andre steder. Alt dette for at skære igennem det komplekse i et marked hvor virksomheders succes er drevet af hvor lidt du ved.

Hvorfor bruge Finanstjenesten?


  • 1. Du sparer penge i hverdagen
  • 2. Det er nemmere end du tror
  • 3. Vi prioriterer brugervenlighed

Finanstjenestens mission er at ruste dig bedre til at navigere rundt i de mange tilbud der findes i det danske finansmarked. Ved at bruge os kan du blandt andet blive klogere på, hvor og hvordan du får de bedste finansielle produkter til dit behov og dermed holder din økonomi sund.Hvad kan Finanstjenesten tilbyde dig?Finanstjenestens kernekompetence er sammenligning af finansielle produkter.
For øjeblikket tilbyder vi sammenligning af følgende finansielle produkter på det danske marked: