Online lån til brugt bil


Artikel | Hvis du står og skal købe en ny brugt bil, men mangler penge til at finansiere den - ja, så er du kommet til rette sted.


Jens Mortensen
Af Jens Mortensen
Finanskonsulent

I det følgende udforsker vi dine muligheder for at finansiere din nye brugte bil online udenom nogle af de traditionelle billån, som ofte ikke ønsker at finansiere biler over en bestemt alder. Vi vil præsetere dig for en række muligheder og dernæst uddybe hvorfor de hver især kunne være fordelagtige for dig. Lad os spring ud i det!

Vores favoritter...

 • Bank Norwegian yder lån på op til 400.000 kr. og er fra folkene bag lavprisflyslskabet Norwegian
  Mere information
 • Godkendelse og rente med det samme
 • Udbetaling samme dag
 • Lav rente fra kun 4,88%
Antaget lånebeløb på 50.000 kr. over 5 år til en variabel pålydende rente på 4,88% pr. år ville resultere i en ÅOP på 6,65% , en debitorrente på 4,97% , en månedlig ydelse på 977 kr. , samt samlede kreditomkostninger på 8.634 kr. Det samlede beløb der skal betales tilbage er : 58.634 kr.
 • Santander er den største bank i EU og er har specialiseret sig i produkter til private.
  Mere information

 • Privatlån Plus
 • Lån mellem 50.000 kr. og 350.000kr.
 • Rente fra 4,94%
Antaget lånebeløb på 50.000 kr. over 5 år til en variabel pålydende rente på 4,83% pr. år ville resultere i en ÅOP på 7,34% , en debitorrente på 4,92% , en månedlig ydelse på 992 kr. , samt samlede kreditomkostninger på 9.544 kr. Det samlede beløb der skal betales tilbage er : 59.544 kr.

Jeg har valgt at fremhæve Bank Norwegian og Santander Consumer Bank som gode muligheder fordi de udemærker sig godt på parametrene pris og fleksibilitet.

Vi har muligvis også andre forbrugslån, du kan bruge til at finansiere en brugt bil:Pris

Prisen er bestemt konkurrencedygtig, både i kraft af at renten er ret lav for lån af denne type, men særligt fordi der ikke skal stilles sikkerhed og derfor ikke skal betales omkostninger til tinglysning eller panthaverdeklaration.
Dermed ikke sagt, at disse lån er billigere hele vejen igennem. Realiteten er nemlig, at den rente du bliver tilbudt af de enkelte udbydere er bestemt af deres kreditvurdering af dig - og bilens værdi, hvis den stilles som sikkerhed.


Fleksibilitet

Vil du gerne vide at du kan låne inden du tager ud og handler med sælger? Så er du ikke den eneste! Det er rart at vide at man har pengene, så det ikke er det der afholder en fra at afslutte handlen. Det er bestemt en af de fordele der er ved de lån du kan søge online - det tager få minutter at blive godkendt til at låne, men du skylder ikke nogen noget før du har underskrevet med NemID.

Mange tror fejlagtigt, at en afsendt ansøgning er det samme som rent faktisk at have optaget et lån - det er det ikke.
Når du ansøger om et online lån, får du blot svar om du kan låne eller ej samt den rente udbyderen kan tilbyde dig. Mest af alt minder det om at få et tilbud. Det tager blot få minutter før du får svar og så ved du om du kan låne eller ej.

Hvorfor er det en fordel?

Der er faktisk et meget vigtigt punkt, som langt langt de fleste ikke gør brug af. Nemlig at man kan ansøge flere steder, få tildelt en rente fra hver og til sidst vælge det lån med den laveste ÅOP. Det korte af det lange - du kan spare MANGE penge ved at bruge en time på at ansøge lån inden du vælger at optage det billigste.